2010-09-20

Širvintų "Intos" merginos Lietuvos moterų žolės riedulio čempionato "A" divizione trečios. Komandoje naujos narės:)

Š.m. rugsėjo 16-19 d. startavo 33-iasis Lietuvos moterų žolės riedulio čempionato “A” divizionas.
Pirmosios “A” diviziono rungtynės buvo sužaistos ketvirtadienį Šiauliuose tarp Šiaulių “Gintros-Strekte-Universiteto” bei Šiaulių “Šiauliai-SM Klevas”. Ilgametės šalies čempionės Šiaulių “Gintra-Strekte-Universitetas” didesnio pasipriešinimo iš jauniausios (pagal amžiaus vidurkį -15,4m.) “A” diviziono ekipos Šiaulių “Šiauliai-SM Klevas” nepatyrė. Tarpusavio rezultatas baigėsi 8-0 (po pirmojo kėlinio 5-0).
Penktadienį Kelmės „Kelmė“ sužaidė dvejas rungtynes su Šiaulių "Šiauliai-SM Klevas“ bei Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetas“ komandomis. Kelmės ekipa įveikė Šiaulių "Šiauliai-SM Klevas“ rezultatu 0-2 (po pirmojo kėlinio 0-0), o Šiaulių „Gintros-Strekte-Universiteto“ ir Kelmės „Kelmė“ tarpusavio susitikimas pasibaigė 8-1 (po pirmojo kėlinio 4-1).
Savaitgalį moterų čempionato varžybos persikėlė į šalies sostinę Vilnių. Vilniaus Žemynos gimnazijos sintetinės dangos stadione Širvintų „Inta“ įveikė Šiaulių "Šiauliai-SM Klevas“ rezultatu 3-1 (po pirmojo kėlinio 2-1), Šiaulių “Gintros-Strekte-Universiteto“ Širvintų „Intą“ 4-0 (po pirmojo kėlinio 3-0), Vilniaus SM „Tauras“ ir Šiaulių "Šiauliai-SM Klevas“ sužaidė 3-0 vilniečių naudai (po pirmojo kėlinio 1-0).
Didesnį dėmesį turėjusios sukelti Vilniaus SM „Tauras“ ir Šiaulių „Gintros-Strekte-Universiteto“ varžybos leido tenkintis lygiosiomis. Rungtynės baigėsi be įvarčių 0-0. Tiek viena tiek kita komanda turėjo nemažai pavojingų progų paįvairinti rezultatą, tačiau nei vienai nepavyko to padaryti
Sekmadienį vykusiose rungtynėse tarp Širvintų „Intos“ ir Kelmės „Kelmė“ komandų didesnį norą nugalėti demonstravo Kelmės merginos, laimėjusios pirmąjį kėlinį 1-0 ir nuolat kėlusios grėsmę širvintiškių vartams. Tačiau Širvintų “Intos” ekipa nenusileido, ir sugebėjo išlyginti rezultatą. Rungtynės baigiasi lygiosiomis 1-1.
Likusiose savaitgalio rungtynėse Vilniaus SM „Tauras” įveikė Širvintų “Intą” ir Kelmės “Kelmę” vienodu rezultatu - 2-0.
Džiaugiamės naujomis Širvintų "INTOS" narėmis. Į komandą sugrįžo "Intos" senbuvė Aurelija Bilotaitė-Butkevičienė. Taip pat papildė "B" divizione žaidžiančios Danguolė, Žiedūnė ir Dovilė.  Mažajai Dovilei tėra 12 metų, bet ji įrodė varžovėms, kad svarbiausia ne ūgis, o smūgis! Žiedūnė puikiai atlaikė dešinį gynybos sparną, jos žaidimo progresas stebino ne vieną (ji žolės riedulį pradėjo žaisti tik nuo pavasario!). Danguoliukė puolime puikiai vaikė priešininkes. O Aurelija, kad ir po pertraukos, ir skaudančiomis kojomis,  puikiai saugojo savo vartus - ne kartą su mūsų puikiosiomis vartininkėmis Vaiva ir Sandra išgelbėjo Intos vartus, nuo tiesiai į vartus lekiančių įvarčių! 
Visai komandai I ratas buvo nelengvas, po pertraukos, nauji žmonės, reikėjo "susiklijuoti". Tačiau "Inta" sugebėjo išlaikyti 3 poziciją čempionato rikiuotėje. Tikimės po dviejų savaičių seksis dar geriau!
 Už nuotraukas ačiū mūsų puikiajai gynėjai Monikai Ivanauskaitei. Daugiau nuotraukų galite pamatyti, paspaudę Facebook nuorodą (viršuj dešiniame kampe)

Rezultatai po pirmojo rato:
2010 m. rugsėjo 16 d. (ketvirtadienis)
Šiaulių sintetinės dangos stadionas, Pumpučių g. 19

Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetas“ – Šiaulių "Šiauliai- SM Klevas“ 8-0 (5-0)
2010 m. rugsėjo 17 d. (penktadienis)
Šiaulių sintetinės dangos stadionas, Pumpučių g. 19
Šiaulių "Šiauliai-SM Klevas“ – Kelmės „Kelmė“ 0-2 (0-0)
Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetas“-Kelmės „Kelmė“ 8-1 (4-1)
2010 m. rugsėjo 18 d. (šeštadienis)
Vilniaus Žemynos gimnazijos sintetinės dangos stadionas, Čiobiškio g. 16

Širvintų „Inta“- Šiaulių "Šiauliai-SM Klevas“ 3-1 (2-1)
Vilniaus SM „Tauras“ - Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetas“ 0-0 (0-0)
Vilniaus SM „Tauras“ - Šiaulių "Šiauliai-SM Klevas“ 3-0 (1-0)
Širvintų „Inta“-Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetas“ 0-4 (0-3)
2010 m. rugsėjo 19 d. sekmadienis)
Vilniaus Žemynos gimnazijos sintetinės dangos stadionas, Čiobiškio g. 16

Širvintų „Inta“- Kelmės „Kelmė“ 1-1 (0-1)
Vilniaus SM „Tauras“ - Širvintų „Inta“ 2-0 (0-0)
Vilniaus SM „Tauras“ - Kelmės „Kelmė“ 2-0 (1-0)
Komandų rokiruotė po pirmojo rato:
1.Šiaulių “Gintra-Strekte-Universitetas” - 10 tšk. (įm. 20, pr.1)
2.Vilniaus SM "Tauras" - 10 tšk. (įm. 7, pr. 0)
3.Širvintų “Inta” - 4 tšk. (įm. 4, pr. 8)
4.Kelmės „Kelmė“ - 4 tšk. ( įm. 4, pr. 11)
5.Šiaulių "Šiauliai-SM Klevas“ - (įm. 1, pr. 16)
Daugiau galite skaityti:
www.zoles-riedulys.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą