2009-10-21

IEŠKOME RĖMĖJŲ


 KODĖL MUMS REIKALINGA PARAMA:

Pagrindinės lėšos, kurias gauna INTA, yra skiriamos iš savivaldybės biudžeto. Nedidelė dalis lėšų surenkama iš žaidėjų tėvų ir kitų sporto entuziastų skiriamų 2 proc. Tačiau visų šių pinigų vos užtenka keliems mėnesiams. Kartais dėl lėšų stygiaus tenka atsisakyti vykti į varžybas. Be to, šį žaidimą žaisti naudojamas ir nepigiai kainuojantis inventorius. O ką dar kalbėti apie apsaugos priemones, aprangas ir kitus būtinus dalykus. 
Šiandien negalime nekalbėti ir apie tai, kad kompiuteriai, išmanieji telefonai ir kt. šiuolaikinės technologijos stipriai įtakoja vaikų ir jaunimo žemą motyvaciją sportui, judėjimui. Neretai socialiai remtinos šeimos stokoja lėšų ir sporto aprangai bei avalynei, o tokių šeimų vaikams galimybė sportuoti (žolės riedulio užsiėmimai - nemokami) yra vienas iš nedaugelio užsiėmimų, kurį jie sau gali leisti ir vienintėlis būdas aplankyti kitus Lietuvos miestus, o gal net ir kitas šalis. Todėl tinkamas inventorius, galimybė vykti į varžybas yra nemenka paskata ir motyvavimo priemonė užsiimti šia komandine, pasaulėžiūrą ir charakterį formuojančia bei ugdančia sporto šaka. Tai nauda ne tik pačiam žmogui, bet ir visuomenei.
Todėl ieškome rėmėjų, galinčių paremti INTĄ. 
Gauta parama visų pirma bus skirta būtiniausioms reikmėms:
inventoriui (lazdoms, aprangoms, apsaugoms, avalynei, vartininko apsaugų rinkiniams)
transportui, kurui.


NAUDOS RĖMĖJAMS


INTA savo rėmėjams žada reklamą ant aprangų, sportinių kostiumų, sporto bazėse, įvairių renginių metu, publikacijose spaudoje, komandos internetiniame tinklapyje ir pan.

Komanda INTA turi paramos gavėjo statusą, todėl rėmėjai turi galimybę pasinaudoti Labdaros ir paramos įstatyme numatytomis mokesčių lengvatomis. 

Be šių naudų, rėmėjai turi puikią galimybę prisidėti prie jaunimo užimtumo, ugdymo. Juk jaunimas - visų mūsų ateitis.

PAREMTI ŠIUO METU GALITE GOFUNDME sistemoje (spauskite ant nuorodos):

su PAYPAL sąskaita
PAREMTI GALIMA GOFUNDME.COM SISTEMOJE
paspaudUs ant nuorodos:


ARBA

Parama taip gali būti pervedama į sąskaitą - gavėjas SIRVINTU SPORTO MOKYKLA, 
sąsk. Nr LT 774010042000177893 , bankas: AB DNB Bank. 
MOKĖJIME NURODYTI: PARAMA INTAI

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą