2009-10-25

Favoritės: Baltarusijos merginos

Šeštadienį vyko pirmosios LŽRF taurės tarptautinio moterų žolės riedulio tarpusavio kovos. Pirmosios susitiko Vilniaus "HFTC" ir Baltarusijos "Victory" HC ekipos, žaidimas buvo "į vienus vartus". Vilniečių padrika gynyba bei baltarusių puiki taktika ir fizinis pranašumas nulėmė rungtynių eigą, kurioje vilnietės buvo palaužtos rezultatu 5:0.
Antrosiose rungtynėse, kuriose susigrūmė Lietuvos čempionės Šiaulių "Gintra-Strekte-Uni" ir nenustojanti stebinti mūsų Širvintų "INTA". Beveik visą rungtynių laiką Intiškės buvo papuolusios į Šiauliškių apgultį, ataką po atakos, bet kaip trenerė Rasa Buzienė sakė-"gynyboje mes pasikausčiusios", ir Šiaulietėms INTĄ įveikti pavyko tik rezultatu 1-0! Tad iškart po atkaklios dvikovos su INTA, stipriausiai Lietuvos ekipai susitikus su Vilniaus "HFTC", nepakako jėgų, vilnietės rodė daugiau pastangų, nors pirmas įvartis buvo pelnytas Šiauliečių, vilnietės sugebėjo išlyginti rezultatą, ir sėkmingai apginti savo vartus. Tad pagal LŽRF taurės nuostatus buvo metami baudiniai, po kurių, rezultatu 5:3 laimėjo Šiaulietės.
Ir galiausiai atėjo mūsų- INTOS eilė susitikti, su šios taurės favorite Baltarusijos ekipa. INTOS sudėtis šiose rungtynėse deja buvo sumažėjusi-viena iš pagrindinių žaidėjų Ugnė Chmeliauskaitė turėjo išvykti.Tad teko pakoreguoti žaidėjų pozicijas. Tačiau INTAI tai nepadėjo, merginų nuovargis, bei, galbūt, šiokia tokia baimė dėl varžovių, palaužė jas, ir mes, INTA, turėjome pripažinti Baltarusijos pranašumą rezultatu 7:0. Turint omenyje, kad širvintiškių komandos merginos yra pačios jauniausios, jų valia ir sportiškas nusiteikimas labiausiai sveikintinas.
Beje, INTA labai džiaugiasi pagalba iš Vilniaus komandos "Žuvėdra-tauras" - Aukse, Giedre, Ieva bei puikiąja vartininke Juste.
Tad tolesnės kovos laukia ir šiandien, kuriose susitiks ne tik minėtosios moterų ekipos, bet ir Lietuvos vyrų žolės riedulio komandos.
Kviečiame nepramiegoti ir ateiti į stadioną pasigrožėti puikiomis kovomis!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą