2009-12-09

Iš turnyro Poznanėje su gražuole taure!

Iš www.intoszinios.lt:
Lenkijos Poznanės mieste vyko tarptautinis vaikų iki 14 metų žolės riedulio uždarųjų patalpų turnyras. Širvintų sporto mokyklos vaikų rinktinė komanda:  Ž. Balsiukas, L. Mažulis, L. Janukaitis, A. Žilinskas, E. Džiovalas, J. Roščin, komandos treneris R. Chmeliauskas ir trenerio asistentas A. Bilotas į varžybas vyko savo lėšomis.
Dėl nugalėtojų laurų varžėsi 20 komandų iš Ukrainos, Lietuvos ir Lenkijos. Komandos burtų keliu buvo paskirstytos į 4 pogrupius. Širvintiškiai nesunkiai laimėjo pogrupio varžybas ir pateko į kitą varžybų etapą. Pusfinalyje rezultatu 3:0 įveikė bendraamžius iš Lenkijos ir pateko į finalą.
Finale širvintiškių varžovais buvo Ukrainos žolės riedulio komanda ,,Politechnik“. Po įtemptos permainingos kovos nugalėtojai neišaiškėjo, nes rezultatas buvo 1:1. Rungtynių teisėjai, norėdami  išsiaiškinti nugalėtojus, paskyrė 5 baudinių seriją. Baudinius geriau mušė ukrainiečiai. Jiems pasisekė laimėti minimalia persvara, rezultatu 4:3.
Širvintiškiams varžybų uždarymo metu buvo įteikti sidabro medaliai, asmeninės dovanos, diplomai ir gražuolė taurė. Ši išvyka į Poznanės miestą buvo labai naudinga jauniesiems mūsų žolės riedulininkams. Jie įgijo daug naujų draugų ir pasisėmė sportinės patirties.
Paruošta Intos žinių žurnalisto Pavel Kobak pagal Švietimo ir sporto skyriaus Vyr. specialisto Boriso  Sockio suteikta informaciją.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą