2010-03-30

Velykinis salės sezono uždarymas!


Šių metų kovo 30 d. Širvintų Laisvalaikio centre (Kalnalaukio g. 28) įvyko Širvintų SM žolės riedulio taurės varžybos.

Jos vyko dviem etapais :jaunesniųjų ir vyresniųjų grupėse.

Jaunesniųjų komandų galutinė rikiuotė: Širvintų Sm mergaitės, Širvintų Sm berniukai, Širvintų SM 2 mergaičių komanda.

Šį kartą turnyras vyko neįprastai, nes varžybų pertrauku metų buvo organizuojama mini žvaigždžių diena, jaunieji sportininkai varžėsi dėl geriausio baudinių metiko bei taikliausiojo titulų. Geriausia baudinių metikė - Danguolė, o taikliausias - Edgaras, buvo apdovanoti asmeniniais prizais.


Jaunesnioji karta ruošiasi užduočiai - pakeisti vyresniąją kartą. Ir jiems tai puikiai sekasi!

Na, bet kol vyresnioji karta vis dar čia, jie taip pat dalyvavo salės sezono uždaryme. Galutinė komandų rikiuotė: Širvintų Sm berniukai, Širvintų Sm mergaitės, Širvintų Sm 2 mergaičių komanda bei Širvintų Sm 2 berniukų komanda.
Vyresnėliai varžėsi tik dėl baudinių metiko titulo. Gaila, bet tarp finalininkų nebuvo nė vienos mergaitės! Pagrindinis prizas atiteko Širvintų Sm komandos žaidėjui - Algirdui.


Visos komandos buvo apdovanotos - išrinkti geriausieji ir perspektyviausieji žaidėjai, tiek jaunimo, tiek vyresniųjų grupėje.



Įvykdyti visi rengėju tikslai,svarbiausia, netrūko ir žiūrovų!



Įdomiu turnyru atsisveikindami su sale, pradedame ruoštis lauko turnyrams.

Dėkojame savo treneriams - A.Janutaitei, R.Buzienei, R.Chmeliauskui, kad niekada nepritrūksta noro ir laiko organizuoti veiklą Širvintų jaunimui bei kviesti kitus aktyviai dalyvauti mūsų turnyruose. Apgailestaujame, kad neatvyko kviestos svečių komandos ;) bet kitą kart mes jus ir vėl kviesime, tikėdamiesi, kad bent tą kart sutiksite.

Be to linkime greičiau pasveikti „Intos“ merginų komandos žaidėjai - Aistei Garbatavičiūtei, visa širvintiškių žolės riedulio šeima siunčia tau po didelį apkabinimą!

Sveikiname dalyvius ir nugalėtojus!

1 komentaras:

  1. Puiki info, jei nesunku persiusk ja ir i info@zoles-riedulys.lt, bei i info@intoszinios.lt

    AtsakytiPanaikinti