2010-05-10

Lietuvos moterų žolės riedulio čempionato "A" diviziono IV rato varžybos: INTOS merginos tvirtai žengia medalių link!

Š.m. gegužės 8 dieną, Šiaulių sintetinės dangos stadione (Pumpučių g. 19) vyko Lietuvos moterų žolės riedulio čempionato "A" diviziono IV rato pirmosios varžybos. 
Širvintų "INTA" susitiko su Kelmės "Kelme" bei Šiaulių "Gintra-Strekte-Uni".
Su Kelmės "Kelme" rungtynės buvo laimėtos rezultatu 3-0. Merginos žaidė susikaupusios, nors miego dėl ankstaus kėlimosi kiekvienai trūko (išvykti teko 7 ryto).
Su Lietuvos čempionėmis šiaulietėmis Intietės vos nenuskynė pergalės. Pirmąjį kėlinį laimėjo rezultatu 1-0! Įvartį po Aistės Garbatavičiūtės perdavimo pelnė Deimantė Stankutė.
Deja, antrajame kėlinyje širvintiškės šiek tiek atsipalaidavo. Po pirmojo išlyginamojo įvarčio entuziazmas šiek tiek nusilpo, o po antrojo priešininkių įvarčio, kuris teisėjos buvo įskaitytas, nors buvo muštas ne iš zonos, jau buvo aiški rungtynių baigtis. Rungtynės baigėsi rezultatu 3-1. 
Galima teigti, kad rungtynės buvo įdomios, ir intrigos jose tikrai netrūko. 
Tad kitą šeštadienį ir vėl Šiauliuose, laukia likusios Lietuvos moterų žolės riedulio čempionato "A" diviziono IV rato varžybos, po kurių seks kovos dėl medalių. 
Keista, kodėl Lietuvos čempionatų rungtynės pagrindinai vyksta Šiauliuose. Ir taip visą uždarų patalpų sezoną tenka Širvintų, Vilniaus komandoms vykti į Šiaulius, Panevėžį. O ir lauko sezone pagrindinai rungtynės vyksta Šiauliuose. Pagal kokį principą renkama rungtynių vieta?...Turbūt, jo tiesiog nėra.
Kitų praėjusio šeštadienio rungtynių rezultatai:
1„Gintra-Strekte-Uni“-Vilniaus HFTC 1:1
2. Kelmės „Kelmė“-Vilniaus HFTC 1:1 
Turnyrinė lentelė:
1. Šiaulių „Gintra-Strekte-Uni“ - 36 taškai (įvarčių santykis 53-4)
2. Vilniaus HFTC - 29 taškai (įvarčių santykis 30-5)
3. Širvintų „Inta“ - 20 taškų (įvarčių santykis 17-24)
4. Kelmės „Kelmė“- 8 taškai (įvarčių santykis 7-43)
5. Šiaulių „Lidvija“ - 3 taškai (įvarčių santykis 6-37)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą