2010-06-15

Širvintų "Inta-Baltic champignons" vyrai vicečempionai!!!

Praėjusį šeštadienį Vilniuje vyko kovos dėl 26-ojo Lietuvos vyrų žolės riedulio čempionato čempionų titulo ir prizininkų vietų. 
Finalų serijos vyko iki 2 pergalių. Pirmosios superfinalo rungtynės dėl 1-2 vietų baigėsi „Ardo – Rudaminos“ klubo naudai, kurie įveikė Širvintų „Inta-Baltic champignons“ rezultatu 3:1 (2:0). 
Antrąsias superfinalo rungtynes Vilniečiai įveikė Širvintų vyrus rezultatu 6:2 (2:0). 
Kaip pažymėta Lietuvos žolės riedulio svetainėje, šaunuoliai širvintiškiai, vadovaujami trenerio Romualdo Chmeliausko, galų gale išstūmė iš pjedestalo labiau patyrusius Vilniaus SŽK „Žuvėdros“ riedulininkus ir pirmą kartą pasidabino sidabro medaliais. 

Tad vicečempionais tapo K. Andronavičius, G. Adomavičius, D. Lekys, M. Petkevičius, G. Gridziuška, A. ir D. Matulevičiai, A. Moravskis, A. Kudrešovas, A. Čatrauskas, E. Ruseckas, L. Petrošius, D. ir A. Jackevičiai, E. Petrauskas,  A. Mažuika, J. Vasiliauskas, A. Bilotas ir D. Rudnickas, treneris Romualdas Chmeliauskas.

Čempionato uždarymo metu G. Adomavičius buvo apdovanotas geriausiojo čempionato puolėjo prizu.

Pažymėtina 2011 metais Širvintų ,,Inta-Baltic shampingnons“ iškovojo teisę žaisti Europos ,,Iššūkio“ taurės varžybose.

Tad sveikiname ir džiaugiamės tuo, kad Širvintų "Intos-Baltic champignons" vyrai pastebimai tobulėja (vicečempionų titulą yra iškovoję ir Lietuvos uždarų patalpų riedulio čempionate), linkime ir toliau nesustoti pergalių kelyje!
Dvikovoje dėl 3-4 vietų „Žuvėdros“ riedulininkai išplėšė pergalę iš ŽRK "Kėdainiai" ekipos. Jų rungtynės po pratęsimo baigėsi rezultatu 2:1. Bronza atiteko "Žuvėdros" atstovams.
Galutinė rikiuotė: 
1. Vilniaus „Ardas-Rudamina“ 
2. Širvintų „Inta-Baltic champignons“ 
3. Vilniaus "Žuvėdra - Tauras" 
4. ŽRK "Kėdainiai" 
Už nuotraukos dėkojame Elidijui Rajeckui

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą