2010-12-08

Renkame 2010m. Lietuvos populiariausiuosius!:)

Parengta pagal www.zoles-riedulys.lt informaciją:

Š.m. lapkričio 27 diena Šiauliuose Federacijos Vykdomojo komiteto išplėstiniame posėdyje buvo priimtas sprendimas išrinkti 2010 metų populiariausius žaidėjus moterį ir vyrą. 

Geriausius žaidėjus U-18, U-21 ir suaugusių, bei trenerių ir teisėjų nominacijas rinks sporto specialistai, o Vykdomasis komitetas tvirtins.
Prašome aktyviai dalyvauti populiariausių žaidėjų rinkimuose ir savo kandidatus (1+1) siųsti el. adresu : info@zoles-riedulys.lt iki gruodžio 17 dienos, 12 val. 
Nugalėtojus skelbsime gruodžio 17dieną, 15 val. internetiniam puslapyje http://www.zoles-riedulys.lt , o nominantai bus apdovanoti gruodžio 19 diena Šiauliuose per LSD „Žalgiris“ atviro moterų uždarų patalpų riedulio čempionato uždarymą.
Laiško formos pvz.

Kam: info@zoles-riedulys.lt
Subjektas: 2010 m. Populiariausių žaidėjų rinkimai

Tekstas:
Populiariausias žaidėjas: Vardenis, Pavardenis
Klubas: Hockey HC

Populiariausia žaidėja: Vardenė, Pavardenė
Klubas: Hockey HC

5 komentarai:

  1. Bet šiek itek keista, "Populiariausi". Tai pagal ką tą populiarumą rinkti? Grožį? Stilių? Daugiausiai gerbėjų turintys?;] mano nuomone, nelabai tikslu :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Geriausi bus renkami atskirai, federacija sia nominacija sugalvojo, sakyciau visai linksma:) o populiarumas ir turi daug reiksmiu, cia jau kiekvieno subjektyvi nuomone:)

    AtsakytiPanaikinti
  3. p.s. populiarùs [lot. popularis — liaudiškas, liaudies mėgstamas]: 1. visiems prieinamas, suprantamas; 2. žinomas, garsus, dažnas, paplitęs.
    Šaltinis: Tarptautinių žodžių žodynas, © Vyriausioji enciklopedijų redakcija, 1985

    AtsakytiPanaikinti