2011-10-06

Sėkmingas jaunųjų riedulininkų pasirodymas tarptautiniame turnyre Ukrainoje

Praėjusį savaitgalį jaunieji širvintiškiai dalyvavo tarptautiniame žolės riedulio turnyre Korosten mieste, Ukrainoje . Dalyvavo 3 ukrainiečių, 5 lenkų ir Širvintų sporto mokyklos komandos. Pogrupyje iškovotos 2 pergalės, vienas pralaimėjimas. Lemiamos rungtynės dėl patekimo į ketvertuką geriausiųjų komandų vyko su Poznanės „Warta“ komanda. 

Rungtynės baigėsi rezultatu 1:1. Pagal turnyro varžybų nuostatus buvo mušami baudiniai iki pirmos nesėkmės. Varžovai savo šanso neišnaudojo, o mūsų komandos kapitonas Edgaras Džiovalas įmušė įvartį.  Pajėgiausiųjų ketvertuke sekėsi prasčiau – mūsų komanda pralaimėjo turnyro nugalėtojams Berdičevo (Ukraina) „Startui“  bei turnyro šeimininkams žolės riedulio klubui „Politechnik“ rezultatais 0:5 ir 0:3. Kovoje dėl 3 vietos, pralaiminėdami 0:2, sugebėjom parodyti charakterį, pakeisti rungtynių eigą ir laimėti prieš Lenkijos komandą  „Tarnovski Gori“ rezultatu 7:2.

Komandos gynyboje gerai žaidė Tomas Mikuckis ir Aivaras Žilinskas, kuris buvo pripažintas geriausiu turnyro gynėju. Puolime kovojo Laimonas Aleknavičius, Erikas Subačius,Lukas Janukaitis. Vartus gynė Ervinas Žemoitis.

Širvintiškiai ne tik žaidė, bet ir susipažino su miesto Korosten istorija, aplankė didžiausią Ukrainoje įrengtą slėptuvę po žeme, skirtą  nuo atominio karo apsisaugoti .

Širvintų sporto mokyklos treneris, komandos vadovas Romualdas Chmieliauskas

Daugiau nuotraukų http://www.facebook.com/media/set/?set=a.271037099593655.70628.100000621009211&type=1

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą