2011-12-05

Tarptautiniame turnyre GVIAZDKA 2011 puikus širvintiškių pasirodymas

Septynioliktame tarptautiniame turnyre Gviazdka 2011 dalyvavo 20 mergaičių ir berniukų komandų iš Lenkijos, Baltarusijos, Slovakijos, Ukrainos ir Lietuvos. Turnyre žaidė vaikai gimę 1999 m. ir jaunesni. Lietuvą atstovavo mišri Širvintų sporto mokyklos komanda, tai Dovilė Juraitė, Edgaras Džiovalas, Tomas Mikuckis, Domantas Mikšta, Lukas Janukaitis bei Paulius Mažuika.
Komandos buvo suskirstytos į keturis pogrupius po penkias. Širvintiškiai tris rungtynes laimėjo, vienerias pralaimėjo, pogrupyje užėmė antrąja vietą ir pateko tarp geriausių 8 komandų, iš kurių buvo sudaryti du pogrupiai po 4 komandas. Širvintiškiai 0:1 pralaimėjo UKS SP26 komandai iš Poznanės, nugalėjo ukrainiečius iš Korostenės miesto rezultatu 2:1.
Lememose rungtynėse dėl patekimo tarp geriausių 4 komandų žaidė su komanda Polonia iš Sroda Welkopolska miesto. Kovingos rungtynės baigėsi rezultatu 3:3. Pirmą vietą šiame pogrupyje užėmė komanda iš Poznanės, o širvintiškiai ir komanda Polonia surinko po 4 taškus. Deja įvarčių santykis buvo geresnis komandos iš Srodos Wlk. Mūsiškiams pritrūko tik vieno įvartuko ir teko žaisti paguodos turnyre dėl 5-8 vietu. Susitikimą su komanda iš Stęszewo lamėjome 1:0, ir rungtynėse dėl 5 vietos vėl žaidėme su korosteniečiais. Laimėjome rezultatu 2:0. Taigi turnyre buvo pasiektos 6 pergalės, 1 lygesios ir 2 rugtinės pralaimėtos. Užimta 5 vieta iš 20 komandų.
Trenerio Romo Chmeliausko pranešimas

Sveikiname šaunuolius riedulininkus su puikiu pasirodymu!

Norintys paremti Širvintų riedulininkus maloniai prašome susisiekti su treneriu R.Chmeliausku: tel. +37067316222

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą