2009-10-18

Bravo, kovingoji INTA, taip ir toliau!

Vakar ryte, rodės, merginų INTOS laukia sunki diena, kur dar prieš įlipant į autobusą vežantį mus į Šiaulius, nebuvo aišku ar INTA apskritai turės pilną sąstatą žaidėjų! Turėjom - 11-ka!Таi reiškias, žaidėme be pakeitimo, be to, palyginus, su kitomis komandomis, mūsiškės buvo vienos jauniausių, be dviejų žaidėjų Loretos (27 m.) ir Aistės (18 m.), merginų amžius siekė te 13-17 metų! Bet merginos pranoko ne tik trenerių, bet turbūt ir savo pačių lūkesčius! Pirmąsias rungtynes su Šiaulių "Lidvija" sužaidė (ką sužaidė) tiesiog "sušaudė", rezultatu 5-0!!!Merginos buvo vieningos, kaip kumštis, visos stengėsi, drausmingai vykdė trenerės Rasos Buzienės nurodymus, linksmajai komandos vartininkei Sandrai Meilūnaitei darbo beveik nebuvo. Įvarčius pelnė Ugnė Aučynaitė (2), Aistė Garbatavičiūtė (1), Akvilė Zajančkauskaitė (1) ir Sandra Adomavičiūtė (1). Antrąsias rungtynes su Lietuvos žolės riedulio čempionais Šiaulių "Gintra-Strekte-Uni", merginos sužaidė taip pat puikiai, nors rungtynių rezultatas buvo 4-0 mūsų nenaudai, merginos stengėsi iš paskutiniųjų. Nuovargis po pirmųjų rungtynių, varžovių komandos patirtis (Šiaulių "Gintra-Strekte-Uni" žaidėjos sudaro Lietuvos nacionalinės rinktinės pagrindą) darė savo. Be to, šiose rungtynėse, kaip minėta, INTA neturėjo pakeitimo, o paskutiniąsias 10 minučių žaidė be Ugnės Aučynaitės. Tad INTA parodė tikrąjį kovingumą! Merginos, Jūs buvote tikros karės. Dėkojame Jums ir šių karių vadovėms-trenerėms Rasai Buzienei ir Aušrai Janutaitei, kurios Jūs tokias išauklėjo.
Tai pat ačiū ir su komanda vykusiam vaikinų INTOS nariui Daumantui Matulevičiui, kuris palaikė INTOS merginas ir kartu buvo INTOS fotografas:)
O čia žaidėjų ir trenerės įspūdžiai apie rungtynes Šiauliuose:
Trenerė Rasa Buzienė: Visada malonu, kai komanda sužaidžia labai gerai, bet dvigubai maloniau, kada viršija komandai keliamus uždavinius dešimteriopai. Šiandien žiūrėdama į komandos žaidimą džiaugiausi, kad aš esu šios komandos trenerė. Šaunuolės panos!
Sandra Meilūnaitė (Vartininkė): Mano nuomone varžybos lauke būna puikios. Man varžybos lauke žymiai geriau nei treniruotės ar varžybos salėje. Didelę pamoką padaro varžybos su žymiai geresnėmis žaidėjomis nei mes pačios: tarkime suGintra arba su HFTC. Kartais erzina kai kurių teisėjų teisėjavimas. Būna, kad nemato ir švilpia. Tarkime mūsų zonoje būna priešininko koja ir mums švilpia kampinį. Arba atvirkščiai būna "mažas" ir nešvilpia-nemato. O taip tai fainai pažaist lauke:)*
Gabija Barjeraitė (Nr. 4,17): Prieš Lidviją varžybos buvo nuostabios. Visos labai gerai sužaidė, varžybos buvo lyg sapnas. Kai žaidėm prieš Gintrą: labai gerai visos sužaidėm, tik nepatiko Lidvijos teisėja.
Akvilė Zajančkauskaitė (Nr.12): Labai patiko rungtynės su "Lidvija". Prieš rungtynes tikėjausi, kad rezultatas bus 0-0 arba mes pralošime=). Žaidėm visos puikiai, draugiškai ir puikiai parodėme, kad esame stipri ir galinga "INTOS" komanda!=) Myliu jūs visas!!!
Aistė Garbatavičiūtė (Nr.6): Mes šaunuolės, net nesitikėjau tokių rezultatų, bet juk mes mėgstame stebinti visus, o ypač trenerę Rasą, jos pasitikėjimas mumis mus pakelia lygi dangaus, žaidėme kaip nat sparnų=).Esu labai patenkinta, didžiuojuosi mumis=)
Sandra Adomavičiūtė-Coliukė (Nr.10): Varžybos su Lidvija buvo labai smagios, komanda buvo mūsų itin draugiška, visos žaidėjos labai gerai žaidė.
Monika Ivanauskaitė (Nr.4,5): Manau, jog žaidėme gerai ir tikrai daug ką nustebinome, tai pat ir pačios save. Aišku, nors žaidėme gerai, bet juk visada galima geriau... O savo žaidimu esu patenkinta, nors galėjau geriau ir drąsiau, bet kadangi su šia komanda, žaidžiu nedažnai, tai ir žaidimas nėra tobulas.
Žydrūnė Meilūnaitė (Nr.7,12,6): Manau, jog šios varžybos mums visoms buvo labai gera pamoka. Oras buvo visai tinkamas žaisti. Buvo labai geras pergalės džiaugsmas. Kai mes laimėjome pirmas varžybas prieš "Lidivijos" komandą. kai žaidėme su "Gintros" komanda, gavusios pirmus įvarčius, nenuleidome rankų ir žaidėme lyg būtume čempionės.
Ieva Geigalaitė (Nr.2): Prieš abi komandas žaisti stengėmes. Turėjome daug noro laimėti prieš "Lidviją". Ir laimėjome. Visos žaidėm taip kaip mokėjom.
Miglė Namajauskaitė (Nr.15,10): Žaidžiant prieš abi komandas buvo labai linksma=)
Ugnė Aučynaitė (Nr.8): Nepatiko teisėjai!!!
Loreta Gatelytė (Nr.3): Negalėjau atsistebėti komandos žaidimu. Visos šaunuolės, labai džiaugiuosi Jumis! Supratau vieną, mes iš tikrųjų esame stiprios ir vieną dieną galime tapti stipriausiomis!
Komandos sirgalius ir INTOS vaikinų komandos narys Daumantas Matulevičius: Širvintų merginos gražiai sužaidė su "Lidvijos" komanda, kiekviena jautė savo komandos drauges,bet prieš Gintrą net nesitikėjome, kad laimės, nes trūko pagrindinių žaidėjų ir po pirmo įvarčio supanikavo, šiaulietė teisėja sušvilpė daug nesąmonių.
Lietuvos moterų žolės riedulio II-ojo rato antrųjų rungtynių rezultatai:
Šiaulių "Lidvija " - Kelmės "Kelmė" (1-2)
Vilniaus HFTC - Šiaulių "Gintra-Strekte-Uni"(0-1)
Širvintų "Inta" - Šiaulių "Lidvija"(5-0)
Kelmės "Kelmė"- Vilniaus HFTC(0-3)
Šiaulių "Gintra-Strekte-Uni" - Širvintų "Inta"(4-0)
Turnyrinė lentelė po šių rungtynių tokia:
1. Šiaulių „Gintra-Strekte-Uni“ - 22 taškai (įvarčių santykis 35-2)
2. Vilniaus HFTC - 17 taškų (įvarčių santykis 20-3)
3. Širvintų „Inta“ - 11 taškų (įvarčių santykis 10-17)
4. Kelmės „Kelmė“- 7 taškai (įvarčių santykis 6-22)
5. Šiaulių „Lidvija“ - 0 taškų (įvarčių santykis 3-30)

Šią medžiagą perspausdinti leidžiama tik su nuoroda į http://intahockeyclub.blogspot.com/

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą