2009-10-12

Sveiki atvykę!

Pristatome Jums naująjį INTOS puslapį, INTOS, kuria Širvintose yra vadinamos žolės riedulį žaidžiančios įvairaus amžiaus grupių vaikinų ir merginų komandos. Ši sporto šaka Širvintų miestelyje jau skaičiuojanti ketvirtį amžiaus. Turbūt nėra čia kas nebūtų išbandęs žolės riedulio lazdą, Širvintų žolės riedulys visada turėjo gabių žaidėjų ir trenerių pasiūlyti Lietuvos nacionalinėms rinktinėms, ir kurie ne vieną sykį mus džiugino iš svetur parvežtais medaliais.
Galbūt Svečiui ir Kolegai gali pasirodyti, kam Intai tas puslapis...? Tai atsakymas slypi giliau.. Ne paslaptis, jog sportui Lietuvoje nelengvi laikai atėjo, tad ir žolės riedulys ne išimtis, ne tik iš valstybės, bet ir iš rėmėjų to reikalingo „šypsnio“ sunku sulaukti, tad žolės riedulio lygis taip objektyviai žvelgiant po truputį krenta, gabūs žaidėjai ir treneriai praranda motyvaciją toliau dirbti, išvyksta svetur arba nusprendžia ieškoti to stimulo kitoje srityje. Šis Intos puslapis, tai Intos žaidėjų iniciatyva, nors ir kol kas nelabai žymi, yra siekis ne tik pasidalinti tarp „savų“ žolės riedulio gyvenime cirkuliuojančia informacija, bet kartu siekis populiarinti žolės riedulį, pritraukti ir sulaikyti esamą jaunimą. Juk sportas charakterio požiūriu dar ne vieno nesugadino.
Šiame puslapyje bus rašoma apie viską, kas susiję su rieduliu, ne tik Širvintų, bet ir Lietuvos, Pasaulio lygiu – straipsniai apie žolės riedulį (dar kartą paanalizuosime jo istoriją), apie sporto psichologiją, žolės riedulio strategiją ir taktiką lyginant su kitomis šalimis, apie opias problemas, su kuriomis šiandien susiduria žolės riedulys, kiek bus įmanoma, pateiksime „karštąsias“ aktualijas. Stengsimės kuo daugiau pateikti interviu su treneriais, žaidėjais, mažais ir dideliais, arbitrais, valdžios atstovais. Taip pat, tikimės su Žolės riedulio federacijos pagalba, čia galėsite rasti informaciją apie turėsiančius įvykti svarbiausius žolės riedulio renginius: čempionatus, taurių varžybas, turnyrus ir pan.
Tad visus Kolegas, ir Tave, brangus Svety (prisijungiant prie žolės riedulio bendruomenės), kviečiame aktyviai dalyvauti rengiant ir tobulinant šį puslapį – tapk sekėju, komentuok, kritikuok, siūlyk, rašyk pranešimus pats!

Iki pasimatymo!
Širvintų „Inta“

Straipsnio nuotraukų autoriai: saviškiai:)

Šią medžiagą perspausdinti leidžiama tik su nuoroda į http://intahockeyclub.blogspot.com/

5 komentarai: