2009-11-14

Kunkurso "Gražus vaizdelis" spalio mėnesio nugalėtoja - Deimantė Stankutė!

Kunkurso "Gražus vaizdelis" spalio mėnesio nugalėtoja Deimantė Stankutė. Ji nugalėjo su daugiausiai dėmesio sulaukusia, šia žaisminga ir kartu mįslinga nuotraukyte, kurią virtualioji "INTA" praminė "Pergalės skonis". INTA, kaip ir žadėjo kiekvieno mėnesio nugalėtoją pakalbinti savo interviu skiltelei:).
Beje, žadame įvesti naujieną - vitualioji INTA pradės dalinti medalius! Už kuriuos bus prizas...-išsamiau apie tai kitoje savaitėje. Tad visus kviečiu aktyviai visur dalyvauti. O Deimantė pirmoji - tą INTOS virtualųjį medaliuką gavusi!
Tad Sveikute, Deimante!
Ką Tavo gyvenime reiškia žolės riedulys? Kiek metų jau "žinai" kas tai yra?
Sveiki, reiškia daug, nuo jo prasidėjo mano domėjimasis kita veikla, ne tik sėdėjimu namuose :) Žinau, kad egzistuoja toks dalykas kaip žolės riedulys, apie 11metų :]
O kaip patekai į komandą INTĄ? Ar nesigaili, kad tiek metų jai atiduota?
Trenerės mama yra mano kaimynė, vaikystėje dažnai būdavau su trenerės krikšto dukra. Prieš riedulį, metelius lankiau stalo tenisą, tačiau trenerei pasiūlius pabandyti žolės riedulį, mečiau tenisą ir pasilikau čia :)).... Ne, tikrai nesigailiu, tai padeda labiau pasitikėti savimi ir šiaip sutikau daug šaunių žmonių :)
Ką dar veikia gyvenime Deimantė Stankutė? Be žolės riedulio ir mokyklos, teko girdėti, kad gimtosiose Širvintose esi tikra aktyvistė:)?
Oi daug veikia ji :D Daugiausiai veiklos prisideda dėl mokyklos, labiausiai esu įsivėlusi į mokyklinius reikalus, nes jau antrus metus esu mokinių tarybos pirmininkė, taip pat priklausau Lietuvos mokinių parlamentui. Šitiems dalykams tenka skirti beveik visą likusi laiką po riedulio. Kai yra galimybė mėgstu įsijungti ir į kitą visuomenei naudingą veiklą :) Nepamirštu draugų, visada randu jiems laiko :) 
Tiek visokių veiklų, o meilei laiko ar užtenka:)? 
Meilė, meilė, meilė.. NĖRA ŠITAM PASAULY MEILĖS ;D O jei rimtai - kai reikia, atrandu laiko viskam :)))
Ką manai, ko reikia Širvintų, net ir Lietuvos žolės rieduliui, kad atsirastų būriai norinčių išbandyti šią sporto šaką?
Labiausiai reikalinga paskata, vaikai nori daryti tai, kas patiktų jiems, ir tai kas atnešų bent šiokios tokios naudos, ar aš klystu? Galbūt reikalinga kokia reklama, kad lietuvaičiai sužinotų apie šią sporto šaką, kuri taip pat garsina Lietuvą ir, kad tai nebūtinai turi būti krepšinis.
Įsimintiniausia akimirka iš žolės riedulio gyvenimo?
Xe :D daug tokių :] Vairuotojau atidarykit duris, vairuotojau atidaryyykitt ;D (Kam reikėjo - tas suprato ;D ). Geriausias jausmas, kai stovi aikštėje ir dainuoji savo šalies himną, tokie šiurpuliukai pereina... Žinai, kad ne kiekvienas gali tuo pasidžiaugti :)
Ar ilgam sieji savo ateitį šioje sporto šakoje, esi talentinga žolės riedulinkė, Intos centro saugė, teko būti ir nacionalinės U-16 rinktinės kapitone?
Žiūrėsiu, kaip seksis toliau.. Nesenai seną traumą bandžiau išsigydyti, lyg ir pavyko :) Siesiu - kol galimybės leis :]
Jei Taves paklaustų - dėl ko verta pradėti žaisti žolės riedulį, ką atsakytum galimai būsimam sportininkui?
Kad pasiimtų daug gerų emocijų, patirties, susipažintų su naujais žmonėmis, tūrėtų galimybę pamatyti pasaulį :) (Jei tik ekonomika atsigaus, o gal valdžia kada rimčiau į mus pažiūrės :) )
O kaip manai, kokiomis savybėmis turi pasižymėti pavyzdingas žolės riedulininkas?
Atsakingumu, stipriu charakteriu ir šaltais nervais :)
Trenerės poste save įsivaizduoji?:) Tavo nuomone - geriausias Lietuvos treneris/trenerė?
Nepatikėsit, bet įsivaizduoju, gal net gi norėčiau tokia būti :). Žinoma - Rasa Buzienė, pirmoji mano trenerė ir labai džiaugiuosi, kad pradėjau pas ją savo riedulininkės karjerą :)). Buvo ir nesutarimų ir pykčių, tačiau dabar lyg ir augu, protingėju :D.
Ir tradicinis Intos klausimas: jei INTAI būtų skirtas milijonas, ir Tave įgaliotų jį paskirstyti, kaip paskirstytumei šią sumą?
Na kadangi stadioną pastatytų Ugnė, tai aš aprūpinčiau visas inventoriumi, aprangomis, treningais, gal net mini algelėmis :)


Ačiū už atsakymus, ir pabaigai - ko palinkėtumei Intos komandai?
Linkiu ir toliau tokių gerų rezultatų, tokio noro ir užsispyrimo, mes kylam!!! :)

6 komentarai:

  1. Taip va as ir gyvenu :DDDD

    AtsakytiPanaikinti
  2. NEra Meiles siam pasauly, nera ;DDDDDDDDDDDDDD Deimante Deimante ;DDDDDDDDD
    Plem pakele nuotaika tavo atsakinejimai, ypac su durim (atidarykit duris) :DD Oh, kiek visokiu akimirku buvo!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ir isvis, kodel nuotrauka su manim siuntei a? a? ;D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ten puse taves:D, siaip daug visokiu idomiu foto, siulykite kitam menesiui kuria reiktu pripazinti menesio foto, ir dar siuskit siuskit siuskit:DDD

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ugne, tavo eile laimet, siusk foto su manim ;DDDD

    AtsakytiPanaikinti
  6. Panele Deimante, nuosirdziai prasome jusu nerasineti anonimiskai i musu blogo svetaine, PRISIJUNK, o tada aiskink kokia nuotrauka man siust :DD As galiu laimet su tavo nuotrauka kur manes visai nebus, netiki? :DD

    AtsakytiPanaikinti