2010-01-04

Nacionalinė moterų rinktinė jau ruošiasi..

Paruošta pagal www.žolės-riedulys.lt

Šalies moterų nacionalinė rinktinė, kurios pagrindą sudaro Šiaulių „Gintros-Strekte-Uni“ žaidėjos, vadovaujamos trenerių Vaidoto Vaičeliūno ir Genutės Juodienės jau pradėjo pasiruošimą Europos čempionato „A“ diviziono varžyboms Duisburge, kurios įvyks šių metų sausio mėnesį. Į rinktinę kviečiama ir mūsų "INTOS" kapitonė Ugnė Chmeliauskaitė. Deja, paskutinėmis žiniomis, Ugnė atsisakė atstovauti rinktinę.."INTOS" korespondentai spėja - to priežastis yra ta , kad "legionierėms" vistiek nebus suteikta teisė pasireikšti, kadangi rinktinė iš esmės sudaryta "Gintros" pagrindu, treneriai taip pat suinteresuoti savų žaidėjų tobulinimu ir pan. Gal ateis toks metas, kada turėsime daug stiprių klubų, ir rinktinė bus įvairesnė? Bet kol taip nėra,"INTA" linki merginoms stiprybės ir sėkmės būsimose kovose!
O čia šiek tiek informacijos apie rinktinės pasiruošimą (iš LŽRF tinklapio):
Po Kalėdų iki Naujųjų metų,  Lietuvos žolės riedulio nacionalinė moterų rinktinė aktyviai ruošėsi Europos čempionatui trumpalaikėje MTS. Pagal rinktinės pasiruošimo planą jau sausio 2 dieną Šiauliuose, sporto mokyklos „Saulė“ salėje rinktinė žaidė seriją draugiškų rungtynių su Vilniaus „Žuvėdra – Tauras“ klubu.
Rungtynėms teisėjavo jaunoji teisėja Dovilė Lidaitė.
Pirmosios rungtynės tarp Lietuvos nacionalinės moterų rinktinės ir „Žuvėdros – Tauro“ klubo baigėsi rezultatu 7-4 moterų naudai. Per papildomą laiką bendru sutarimu buvo žaidžiamos be vartininkų ir rungtynės baigėsi 8-7. Moterų rinktinės treneris Vaidotas Vaičeliūnas po rungtynių sakė, jog matėsi, kad vyrai lazdas laikė seniai. Antrose rungtynėse vyrai atkuto. Pirmasis kėlinys baigėsi 3-3, antrasis 5-5 ir tik po baudinių serijos pergalę šventė moterų nacionalinė rinktinė. Paskutinėse rungtynėse vyrai buvo ryškiai stipresni. Rungtynės baigėsi rezultatu 7-1 vyrų naudai. Puikiai sužaidė Maksim Grošev, pelnęs net 5 įvarčius iš 7 visų pelnytų.
Lietuvos nacionalinės moterų rinktinės treneriai Vaidotas Vaičeliūnas ir Genutė Juodienė kol kas rinktinės žaidimu nepatenkinti. Pasak jų, labai trūksta aštrių puolėjų"

4 komentarai:

  1. Tik neispuskim cia to atsisakymo, man pasiule, o as si kart atsisakiau. Dar suaugsiu iki nacionalines rinktines ir tada zaisiu ;}

    AtsakytiPanaikinti
  2. na mums patinka ispusti reikaliukai:) mums garbe kad is INTOS ir yra atstove, o dar ji atsisake, tai vapse:DDD

    AtsakytiPanaikinti
  3. CIa akmuo i mano darza? :D
    Viskas cia gerai yra:D
    hftc bloge turetu pasirodyti neblogas straipsniukas ta tematike ;}

    AtsakytiPanaikinti
  4. оо, liauksim liauksim..o siaip tai - mes i viska ziurim teigiamai, ir akmenu nemetam ne ju neturim:DDDD zodziu viskas piki, reik siek tiek anties musu rasliavose:)

    AtsakytiPanaikinti