2010-03-22

"INTOS" merginos sezono tikslą įvykdė: 2010 m. Lietuvos moterų uždarų patalpų riedulio čempionate laimėjo bronzą!

Šių metų Lietuvos moterų uždarų patalpų riedulio čempionato aukščiausiajame "A" divizione dalyvavo 5 komandos iš Šiaulių, Vilniaus, Kelmės ir Širvintų: Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetas“ , Vilniaus HFTC, Širvintų „Inta“, Šiaulių „Klevas-09“,Kelmės „Kelmė“.
Sezono pradžioje "INTAI" buvo iškeltas tikslas - pasirodyti ne prasčiau nei praeitais metais. Šį tikslą širvintiškės įvykdė jau po dviejų ratų. Tad trečiajame rate žaidybinio azarto jau nebuvo justi:). Širvintų "INTAI" atstovavo: Rasa Buckutė, Aistė Garbatavičiūtė, Sandra Adomavičiūtė, Akvilė Zajančkauskaitė, Ugnė Chmeliauskaitė, Deimantė Stankutė, Miglė Namajuškaitė, Jolanta Pesliakaitė, Loreta Gatelytė, Ugnė Aučynaitė, Vaiva Pauliukonytė, Svajūnė Lisauskaitė ir trenerė Rasa Buzienė.
Kaip ir tikėtasi, pagrindinė kova vyko tarp didžiausią patirtį turinčių Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetas“ ir Vilniaus "HFTC". Ir iki paskutiniojo rato dar nebuvo aišku, kas taps šių metų čempionėmis. Jomis tapo vienintelė iš Lietuvos komandų turėjusių tarptautinės patirties šiame sezone (net tris tarptautiniai uždarų patalpų čempionatai - 2 iš jų aukščiausio Europos lygio) - Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetas“, kuriai čempionato pergalę lėmė 1 taško persvara.
Tad antroji atiteko Vilniaus "HFTC", trečioji mūsų "INTAI", ketvirtoji Šiaulių "Klevas-09" ir penktoji Kelmės "Kelmei".
Po paskutinių rungtynių (III rato) vyko čempionato uždarymas, kuriame buvo apdovanotos komandos prizininkės bei geriausios žaidėjos.
Geriausia puolėja - buvo pripažinta "INTOS" kapitonė Ugnė Chmeliauskaitė, geriausia gynėja Vilniaus "HFTC" žaidėja Evelina Macijauskienė, bei geriausia čempionato vartininke tapo čempionių Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetas“ vartus ginanti Viktorija Vileikytė.
Sveikiname širvintiškes, čempiones ir kitas komandas prizininkes bei dalyves!
Linkime toliau uoliai tobulėti!
Paskutinių rungtynių, vykusių kovo 21 d., susitikimų rezultatai:
Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetas“ – Kelmės „Kelmė“ 5:1
Širvintų „Inta“ – Šiaulių „Klevas-09“ 2:3
Kelmės „Kelmė“ – Vilniaus HFTC 2:7
Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetas“ – Širvintų „Inta“ 4:0
Vilniaus HFTC – Šiaulių „Klevas-09“ 8:5
Galutinė turnyrinė lentelė:
1. Šiaulių „Gintra-Strekte-Universitetas“ – 30 taškų (įvarčių santykis 60/17)
2. Vilniaus HFTC - 29 taškai (įvarčių santykis 62/26)
3. Širvintų „Inta“ – 16 taškų (įvarčių santykis 32/43)
4. Šiaulių „Klevas-09“ - 12 taškų (įvarčių santykis 41/55)
5. Kelmės „Kelmė“ – 0 taškų (įvarčių santykis 25/79)

Nuotraukos autorė Laura Radžiūnaitė

2 komentarai: