2011-11-15

Prasideda 2011-2012 m. uždarų patalpų sezonas!

Pagal pakoreguotą 2011 m. lapkričio-gruodžio mėn. varžybų kalendorių pirmieji uždarose patalpose startuos mažiausieji.
Jau lapkričio 11-13 dienomis vyks Lietuvos FIH VP berniukų ir mergaičių U-12 uždarų patalpų taurės turnyrai Tytuvėnuose (Šiaurės zona) ir Širvintose (Pietų zona), kurie šį savaitgalį išsidalins 9 taures, 72 medalius ir 24 asmeninius geriausių žaidėjų prizus. 
Dėl LŽRF rėmėjo- UAB „Transmeda“ prizų kovos 13 mergaičių ir 11 berniukų komandų iš Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Kelmės, Širvintų ir Vilniaus raj. 
Lapkričio 19-20 dienomis organizuojamas LŽRF „FED Cup“ vyrų tarptautinis uždarų patalpų turnyras Panevėžyje, kuriame susirungs Širvintų SM, Širvintų „Inta-Baltic-Champingnons“, Vilniaus SŽK „Žuvėdra-Tauras“, Šiaulių SM „Klevas“, Ukrainos Korosten „Politehnik“ HC ir Norvegijos „Kringsja Sporsklubb“.
Taip pat kartu planuojama pravesti LŽRF „FED Cup“ moterų uždarų patalpų Mažosios taurės turnyrą, kuriame dėl nugalėtojų titulo kovos 6 ekipos iš Kauno, Šiaulių, Širvintų. 
Lapkričio 26-27 dienomis bus vykdomas LŽRF „FED Cup“ moterų uždarų patalpų Didžiosios taurės, 5 pajėgiausių šalies komandų, turnyras Šiauliuose, kur 4 stipriausios komandos iškovos teisę dalyvauti gruodžio 16-18 dienomis vyksiančiame „Žalgiris Open“ moterų tarptautiniame uždarų patalpų taurės turnyre. Dalyvavimą jau patvirtino Smolevichi „Viktorya“ HC ir Grodno „Ritm – Azot“ HC iš Baltarusijos, taip pat Sumy „Sumchanka“ HC iš Ukrainos. 
Gruodžio 3-4 dienomis įvyks „Žalgiris Open“ tarptautinis vyrų uždarų patalpų taurės turnyras Panevėžyje, kuriame dalyvaus 5 pajėgiausios „A“ diviziono vyrų komandos bei Minsko „Minsk“ HC iš Baltarusijos (laukiamas komandos patvirtinimas dėl dalyvavimo). 
Aut. pastaba: parengta pagal www.zoles-riedulys.lt (LŽRF administracija patarė kopijuoti iš jos puslapio, tačiau hcinta.lt administracija vis dar tikisi informacijos tiekimo hcinta.lt puslapiui greito atstatymo).

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą