2020-08-10

TURNYRE GAUSUS VETERANŲ BŪRYS

Šį savaitgalį įvyko VI-asis žolės riedulio veteranų turnyras „Masters CUP Vilnius 2020“. Tai antrasis Širvintų „Intos“ projekto „Patirtis ir jaunystė“, bendrai finansuojamo Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija, renginys.

 

Prieš turnyrą organizatoriai šiek tiek nerimavo, jog dėl pasaulinės pandemijos renginys gali dalyvius atbaidyti nuo dalyvavimo (dėl saugumo buvo nutarta apsiriboti tik dalyviais iš Lietuvos). Tačiau sukviestas gausus būrys sportininkų veteranų iš Šiaulių, Kelmės, Panevėžio, Kėdainių, Rudaminos, Vilniaus ir Širvintų nepabūgo. Net 92 dalyviai panoro aktyviai praleisti laiką. Organizatoriai ypač džiaugiasi, kad sportinis virusas užkrečia vis daugiau žmonių – pastebėję renginio reklamą, prie sportininkų prisijungė ir buvę žolės riedulio žaidėjai, nelaikę rankose lazdos net po 20-30 metų!


Turnyro metu kiekvienas turėjo ne tik puikią progą pabendrauti su vienminčiais, bet ir azartiškai įsitraukė į varžybas, išsiaiškino pajėgiausią 2020 m. žolės riedulio veteranų komandą. 

Visos komandos ir žaidėjai buvo apdovanoti turnyro taurėmis, atminimo medaliais. O geriausieji žaidėjai gavo asmeninius prizus. 


Svarbu pažymėti, kad panaudojus projekte tam numatytas lėšas, klubas įsigijo ilgalaikę naudą sportuojantiems teiksiantį inventorių – 10 lauko ir 10 salės lazdų, kurios bus naudojamos ne tik projekto renginiuose, bet ir kiekvieną savaitę vykstančiose žolės riedulio treniruotėse.


Klubas “INTA” rugpjūčio 29 d. visus širvintiškius ir jų šeimas kviečia į šventę „Visi žaidžiam žolės riedulį“. Visi norintys galėsite išbandyti įmušti įvartį, padaryti perdavimą, susirungti su draugu. Renginyje, kuris taip pat yra projekto „Patirtis ir jaunystė” dalis, tikimasi sulaukti daugiau kaip 100 dalyvių. 

 

Visus labai kviečiame!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą