2009-12-13

Kalėdinės nuotaikos sporto salėje!


Straipsnį parašė Ugnė Chmeliauskaitė

Šį savaitgalį Širvintų sporto mokykloje įvyko Lietuvos FIH VP taurės mergaičių ir berniukų U-14 uždarų patalpų turnyras. Tuo tarpu, kai vyresnieji ruošiasi Kalėdoms, vaikai pluša salėje, tobulėdami ir džiugindami savo rezultatais. O federacija juos skatina smulkiais prizais.


„Inta“ šiame turnyre turėjo 4 komandas : 2 berniukų ir 2 mergaičių.


Visų pirma įvyko mergaičių varžybos, kuriose dalyvavo net 8 komandos: iš Širvintų, Kelmės, Kauno, Šiaulių ir Vilniaus. Varžybos vyko minuso sistema, Širvintų Sm 1 mergaičių komanda laimėjusi prieš Kauną (8:0), Šiaulius (4:3), Kelmės Sm 1 komandą (3:1) ir nepatyrusi nei vieno pralaimėjimo užimė pirmąją vietą, o antroji komanda, nusileidusi Šiauliams rezultatu 0:9 - ketvirtąją vietą.

R.Chmeliauskas taip komentavo Širvintų Sm 1 mergaičių pasirodymą: „Tokių metų varžybose visuomet favoritės būdavo Kelmės komandos mergaitės, tačiau šį kartą mūsiškės sužaidė labai protingai ir jas nugalėjo. Džiugina, kad netolimoje ateityje šitos mergaitės galės padėti pagrindinei„Intos“ merginų komandai“.

Tokie rezultatai įtakojo ir berniukus pasistenkti. Berniukų turnyre dalyvavo 6 komandos: iš Širvintų, Kauno ir Vilniaus. Širvintų Sm 1 komanda įveikusi Kauno 2 „Veršvus“ (6:1), Vilniaus 2 „Žuvėdra“ (7:0) ir finale rezultatu 9:1 nugalėjusi Vilniaus 1 „Žuvėdra“ tapo neabejotinais turnyro lyderiais ir užimė pirmąją vieta. Tuo tarpu antroji Širvintų komanda nors ir nugalėjo abi Vilniaus komandas (rezultatu 4:3 laimėjo prieš pirmąją Vilniaus komanda ir 8:0 nugalėjo antrąją), tačiau nusileidusi Kauno „Veršvams“ (0:1) užimė penktąją vietą.


Tiesa, Širvintų SM 1 geriausias žaidėjas Darius Rudnickas šventė savo gimtadienį. Sveikiname! Linkime ir toliau tobulėti, bei džiuginti savais rezultatais ;)

Taip pat sveikiname trenerius: Rasą Buzienę, Aušrą Janutaitę ir Romualdą Chmeliauską!

3 komentarai:

  1. Ugne, kokia tu saunuole. o as jau planavau info ieskoti, galvojau kad ir sian varzybos vyksta:0 nuvariau i baseina, o ten tenisistai..Sauniai ir graziai aprasei, liuks taip ir toliau!

    AtsakytiPanaikinti
  2. ok, fotografams duosim pastaba ir ateity bus daugiau foto;)

    AtsakytiPanaikinti